• Acest site se adreseaza in special persoanelor juridice.Deservirea persoanelor fizice se poate face doar in anumite conditii.
 • Vanzare/schimb/returnare produse
  Produsele sunt noi si sunt achizitionate din Comunitatea Europeana cu respectarea tuturor standardelor europene de tip CE privind sanatatea si securitatea muncii. Garantia produselor este data de fiecare producator in parte.
  Toate produsele se vand la bucata,set,cutie sau alta forma de ambalare.Unele produse se pot comanda doar in cantitati minime sau doar intr-o anumita valoare minima.Acest lucru este precizat la fiecare produs in parte.
  Produsele/produsul se pot/poate returna,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor/produsului:,,consumatorul, persoana fizica, are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor” conform OUG. 34/2014 art. 2(1) lit. b) si art.7(1) . ,,Clienti” sau ,,consumatori” sunt doar persoanele fizice. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.Produsul/produsele returnat/e trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate,sa nu fie deteriorate,sa nu aiba urme de utilizare,sa fie in ambalajul original ,cu toate etichetele intacte,fara insemne sau modificari aduse ambalajului si/sau produsului.
  Cheltuielile de schimb/retur vor fi suportate de client. Deasemenea se pot percepe sume pentru aducerea produsului la starea originala,dupa caz .Rambursarea contravalorii produselor se face in termen de 30 zile de la retur in cont bancar.Suma inapoiata nu includ cheltuielile de transport.
  • Nu se pot returna/schimba produsele in urmatoarele cazuri:
  -produs/produse ce prezinta modificari fizice,lovituri,taieturi,zgarieturi,urme de utilizare,etc
  -produs/produse fara ambalaj original sau deteriorat,fara etichete originale sau deteriorate sau contine insemnari sau alte modificari
  -produs/produse inscriptionate,personalizate
  -produs/produse aduse la comanda speciala : produs/produse aduse la solicitarea expresa al clientului care nu sint in stocul curent si pentru care sa facut aprovizionare speciala anularea,returnarea sau schimbul se poate face doar cu plata unei penalitati în cuantum de 15% din valoarea facturata al produsului/produselor si achitarea tuturor costurilor de transport (anulat/anulate,schimbat/schimbate sau returnat/returnate)
  • Comenzi nevalide
  Ne asumam dreptul de a nu onora acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema. De asemenea, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia colete si presta servicii persoanelor care nu si-au indeplinit obligatiile pecuniare sau de alta natura, fata de Taurus trade srl.Clientul are obligatia sa ofere datele corecte si sa ridice coletul conform comenzii trimise. Oferirea de date incorecte sau incomplete va duce la anularea comenzii efectuate. Neridicarea coletului sau neexecutarea obligatiilor, pecuniare sau de alta natura fata de http://www.taurustrade.ro/ respectiv Taurus Trade srl va duce in mod automat la neluarea in calcul comenzilor ulterioare.
  • Raspundere
  http://www.taurustrade.ro/ nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului. Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii in mod necorespunzator a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Va rugam sa folositi echipamentele in mod corespunzator activitatii pt care au fost create si certificate. Nu santem raspunzatori pentru crearea eventualelor daune, de orice fel, in cazul folosirii echipamentelor in mod necorespunzator si/sau in alte scopuri decit cele pentru care au fost create si certificate.
  • Continut
  Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, firma Taurus trade s.r.l. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlul de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod(culoare, accesorii, aspect, etc). Specificatiile tehnice si imaginile prezentate au caracter informativ ,pot contine erori si nu constituie obligativitate contractuala Specificatiile tehnice si pretul produselor pot fi modificate fara preaviz.
  Pentru determinare marime consultati tabelul de marimi al producatorului produsului comandat (exemplu produs Portwest se consulta tabel marimi Portwest,produs Fruit Of The Loom se consulta tabel de marimi Fruit Of The Loom samd)
  .
  • Dispute si conflicte
  Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.
  • Termenul de livrare
  Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare pentru produsele aflate pe stoc, 3-6 zile lucratoare de la data lansarii comenzii in cazul in care produsele vor trebui inscriptionate,personalizate.Comanda va fi procesata doar dupa ce vor fi confirmate telefonic detalii despre disponibilitate stoc ,modalitate transport,metoda plata,samd.
  Nota: Pentru produsele care nu sint pe stoc termenul de livrare este intre 5 – 30 zile lucratoare. In cazuri exceptionale termenul se va putea prelungii fata de termenele date,acest lucru comunicandu-se clientului.
  • Transport
  Coletele vor fi trimise catre Dvs. prin intermediul firmei de curierat rapid DPD . Costul livrarii coletului (transport si ramburs) va fi suportat de catre cumparator. La comenzi ce depasesc 3000 lei,fara tva ,transportul este platit de Taurus trade srl.Daca ati beneficiat de preturi negociate aceasta conditie nu mai este valabila. Timpul de tranzit al coletelor este de 24 – 48 de ore .Livrarea produselor in timp si in bune conditii este exclusiv sarcina firmei de curierat .
  • Plata
  Plata poate sa fie efectuata in urmatoarele moduri:
  – in sistem ramburs (se plateste catre curier in momentul in care coletul ajunge la Dvs.)
  – prin virament bancar in avans in contul: IBAN: RO22 BACX 0000 0015 6744 3000 UniCredit Bank .
  Pentru comenzi speciale ne rezervam dreptul de a cere sume in avans.
  ATENTIE! . Folositi echipamentele in mod corespunzator activitatii pt care au fost create si certificate.
  Nu santem raspunzatori pentru crearea eventualelor daune, de orice fel, in cazul folosirii echipamentelor in mod necorespunzator si/sau in alte scopuri decat cele pentru care au fost create si certificate.
  Fiind de acord cu prezentul document “Termeni si condiții” de utilizare a site-ului taurustrade.ro , utilizatorii isi asuma in totalitate eventualele riscuri.
  Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru informatii.