Despre noi

    Intr-o lume in care toata lumea asteapta si cere calitate Taurus trade srl va ofera calitate incepand cu baza procesului de productie sau a serviciilor si anume cu echipamente de lucru si echipamente de protectie de calitate, oferind solutii profesionale complete in activitatea desfasurata de dumneavoastra.
   Noi stim,si le spunem si clientilor,ca ,,ieftin si bun" nu exista ca atare oferta noastra este alcatuita din produse cu un raport corect intre calitate si pret.
   Echipamentele de lucru si protectie importate si comercializate de Taurus trade S.R.L. se adreseaza unor largi categorii profesionale din diferite domenii de productie,industria alimentara,constructii,  constructii de masini,serviceuri auto,electrotehnica,HORECA-industria ospitaliera ,diferite servicii s.a.m.d. .Toate produsele sint certificate CE la cele mai noi standarde in vigoare si provin de la producatori lideri mondiali cum ar fi: Portwest ;Fruit of the Loom;Euro Protection Group;Shoes for Crews;DuPont;Uvex;Dunlop;Karlowsky;bistro by Jassz;Honeywell safety
   Pentru un look stilat ,elegant si profesionist al personalului  si implicit al firmei dumneavoastra va oferim serviciul de personalizare al produselor textile .Personalizam prin broderie computerizata sau transfer termic (folie poliflex,folie printabila,folie poliflock).